Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul Olimpic Sportiv Român a acordat un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia) pentru sportivii care au baremurile făcute pentru sezonul 2024. Cea mai bună sportivă din Țara Dornelor, Costiuc Claudia, sportivă pregătita de antrenorul Cristian Prâsneac , are baremul de participare la Campionatul Mondial U 20 din luna august care se va deșfășura în localitatea Lima/Peru. Stagiul de pregătire este în perioada 17 decembrie – 6 ianuarie.

Sportivii români au găsit condiții de pregătire excelente, clima caldă (20-22 grade Celsius) dându-le posibilitatea antrenamentelor pe stadionul modern și ultra utilat.

Toate cheltuielile au fost suportate de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Sportiva dorneană Costiuc Claudia este legitimată la CSM Dorna Vatra-Dornei / CSM București și ea a reușit în anul competițional 2023 performanțe marețe pentru un club mic ca cel din Vatra-Dornei.

– Campionatul European U 20 Jerusalim / Israel locul 5 în proba de 800 metri și locul 6 cu ștafeta 4×400 m

– Campionatele Internaționale ale României locul 3 la Senioare în proba de 800 m

– La Campionatele Naționale este multiplă Campioană Națională la diferite probe

Claudia Costiuc a început sezonul competițional Indoor 2024 cu 2 curse internaționale. Pe 20 ianuarie 2024 va lua startul la Nyiregyhaza /Ungaria și pe 4 Februarie va lua startul la Campionatul Balcanic Indoor U 20 Belgrad/Serbia.

Sportiva Costiuc Claudia urează la sfârșit de an din cantomanent din Antalya antrenorului, familiei conducerii Clubului, conducerii admistrației locale din Vatra Dornei cât și sponsorului personal Apa Bucovina, „Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii și plin de succese. La mulți ani!’

 

Cea mai bună sportivă din Țara Dornelor trimisă în cantonament în Antalya de Comitetul Olimpic Sportiv Român, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava