Concert pascal
MOPAN Suceava

Felix Baumgartner este cunoscut de o lume întreagă pentru realizările sale impresionante în domeniul sportului extrem și pentru pasiunea pe care o are pentru adrenlină. Iubitul Mihaelei Rădulescu a distribuit pe contul personal o fotografie inedită, alături de unul dintre oamenii pe care îi respectă enorm.

Felix Baumgartner este dependent de adrenlină. Austriacul a stabilit trei recorduri mondiale în anul 2012: Cea mai mare altitudine a unui balon cu o persoană la bord: 39.045 metri, cea mai mare altitudine pentru un salt: 39.045 metri și cea mai mare viteză atinsă de un om în cădere liberă: 1.342 kilometri pe oră. Mai mult decât atât, el este primul om din lume care a reușit să depășească viteza sunetului fără a avea alt mijloc de propulsie, exceptând propria greutate, notează click.ro.

Austriacul este pasionat de pilotaj, motociclete, viteză, iar fascinația sa pentru sporturile extreme îl poartă peste tot prin lume, potrivit realtărilor iubitei sale, Mihaela Rădulescu.

Sportivul a distribuit duminică un instantaneu inedit în care apare alături de o personalitate care a scris istorie, nimeni altul decât Neil Armstrong, primul om care a pășit pe Lună.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cea-mai-pretioasa-amintire-a-lui-felx-baumgartner-409388.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava