• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Planetele s-au aliniat pentru Adela Popescu. Actrița trece, de câteva luni bune, prin cea mai fericită perioadă din viața ei. S-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește de mai bine de cinci ani, a avut parte de o nuntă de vis, iar acum se pregătește să devină mama unui băiețel. Lucrurile nu au stat însă întotdeauna așa pentru tânăra care a muncit din greu pentru cariera ei. Adela a vorbit, potrivit click.ro, pentru revista Tango/Marea Dragoste despre cel mai greu moment din viața ei: ”Pentru prima oară am intrat în depresie”.

Adela a povestit pentru cel mai recent număr al revistei Tango/Marea Dragoste că a trecut printr-o perioadă foarte grea pe vremea când filma pentru un proiect mai puțin reușit, la Acasă Tv.

”Eram la Buftea, în timpul unui proiect care nu mergea, iar eu eram protagonistă. A fost pentru prima oară când am intrat pe net și am citit niște comentarii. Era un titlu dur, ceva de genul  «telenovela nu știu care, un eșec». Am fost foarte curioasă și am intrat să citesc comentariile… Am văzut acolo atâtea răutăți și atâtea enormități spuse despre mine cu mare ușurință, încât am intrat în depresie. Eram un copil și mi-a fost foarte greu să înțeleg.”, a povestit Adela, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cel-mai-greu-moment-pentru-adela-popescu-am-intrat-depresie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava