Concert pascal
MOPAN Suceava

Planetele s-au aliniat pentru Adela Popescu. Actrița trece, de câteva luni bune, prin cea mai fericită perioadă din viața ei. S-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește de mai bine de cinci ani, a avut parte de o nuntă de vis, iar acum se pregătește să devină mama unui băiețel. Lucrurile nu au stat însă întotdeauna așa pentru tânăra care a muncit din greu pentru cariera ei. Adela a vorbit, potrivit click.ro, pentru revista Tango/Marea Dragoste despre cel mai greu moment din viața ei: ”Pentru prima oară am intrat în depresie”.

Adela a povestit pentru cel mai recent număr al revistei Tango/Marea Dragoste că a trecut printr-o perioadă foarte grea pe vremea când filma pentru un proiect mai puțin reușit, la Acasă Tv.

”Eram la Buftea, în timpul unui proiect care nu mergea, iar eu eram protagonistă. A fost pentru prima oară când am intrat pe net și am citit niște comentarii. Era un titlu dur, ceva de genul  «telenovela nu știu care, un eșec». Am fost foarte curioasă și am intrat să citesc comentariile… Am văzut acolo atâtea răutăți și atâtea enormități spuse despre mine cu mare ușurință, încât am intrat în depresie. Eram un copil și mi-a fost foarte greu să înțeleg.”, a povestit Adela, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cel-mai-greu-moment-pentru-adela-popescu-am-intrat-depresie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava