Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Simpatica cântăreață Andra Măruță a fost invitată, recent, la podcastul lui Mihai Bobonete. În cadrul acestuia, artista și-a amintit despre momentul în care a făcut cunoștință cu Gigi Becali, el declarându-se în nenumărate rânduri un fan înfocat al vedetei. Atunci, Andra a trecut printr-un moment extrem de penibil, potrivit click.ro.

„Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere a unui cazinou, la Marriott, asta de mult. Nu aveam încă trupă. Eram cu dansatoare. Și domnul Becali a venit la petrecerea asta. În primă fază se uita, «Cine-i fata asta?» Mi-am dat seama că am chestia asta, să citesc pe buze. În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat. A venit. M-a luat în brațe. Eu cum cântam, el când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul. Mi-am ciobit dintele. Simți gust de dinte… Și nu-ți dai seama dacă e mult, dacă e tot luat, sau dacă e puțin. Și cântam așa. Apoi, când m-a lăsat jos. Le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?»”, a povestit Andra, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cel-mai-penibil-moment-din-viata-andrei-l-a-2284974.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava