Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai recent serial de la Studiourile Marvel, Echo, a debutat astăzi pe Disney+. Producția de cinci episoade poate fi urmărită cu ușurință și fără a cunoaște alte titluri din Universul Cinematografic Marvel. Serialul se adresează exclusiv telespectatorilor cu vârsta de peste 16 ani.

În cadrul mult așteptatului serial, personajul Maya Lopez (interpretat de Alaqua Cox) atrage atenția lui Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) aflat în fruntea unui imperiul criminal. Când soarta o aduce din nou acasă, ea trebuie să se confrunte cu propria familie și cu moștenirea ei. Serialul este disponibil în întregime pe Disney+.

„Echo” îi mai are în distribuție pe Chaske Spencer („Wild Indian”, „The English”), Graham Greene („1883”, „Goliath”), Tantoo Cardinal („Killers of the Flower Moon”, „Stumptown”), Devery Jacobs (FX’s „Reservation Dogs”, „American Gods”), Zahn McClarnon („Dark Winds”, FX’s „Reservation Dogs„), Cody Lightning („Hei, Viktor!” „Four Sheets to the Wind”) și Vincent D’Onofrio („Hawkeye”, „Godfather of Harlem”).

Episoadele serialului au fost regizate de Sydney Freeland (Navajo) și Catriona McKenzie (Gunaikurnai). Producătorii executivi sunt Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Richie Palmer, Jason Gavin (Blackfeet), Marion Dayre și Sydney Freeland. Jennifer L. Booth și Amy Rardin sunt coproducători executivi.

Trailer

Instagram@disneyplusro

Facebook@DisneyPlus

Hashtag: #DisneyPlus

Pentru a afla mai multe despre activitățile Disney în Europa Centrală și de Est, urmăriți-ne pe LinkedIN

DESPRE DISNEY+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Linkedin: TheWaltDisneyCompanyCEE

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava