Concert pascal
MOPAN Suceava

Relație sau tentație? Grea misiune vor avea concurenții show-ului Temptation Island – Insula iubirii, de la Antena 1, căci cele 10 ispite feminine sunt de o senzualitate ieșită din comun. După ispitele masculine, a venit momentul să le cunoaștem și pe fetele care vor pune pe jar concurenții, în sezonul 6, și care vor apela la întreg arsenalul lor de seducție, scrie click.ro.

Maria Vornicu (37 de ani) poate descrie perfect tipologia femeii puternice, sigure pe ea, care ştie exact cum să se impună, dar şi să ofere atunci când cel de lângă ea ştie să ceară. A iubit, a fost iubită, a înşelat, a fost înşelată, aşadar, a experimentat multe în relaţiile anterioare şi consideră asta un avantaj în experienţa „Insula iubirii”, show prezentat de Radu Vâlcan, la Antena 1, potrivit surseic itate.

Bianca Patrichi (32 de ani) a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită. Nu crede în monogamie, mai ales după ce a fost înşelată de foştii iubiţi. Nu a mai petrecut trei săptămâni fără telefon şi în compania unor persoane complet necunoscute, aşa că porneşte în aventură deschisă către experienţe noi.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/primetime/cele-10-ispite-feminine-de-la-insula-iubirii-par-412820.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava