Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiica oligarhului miliardar Roman Abramovici duce un trai de lux și se răsfață în case de milioane de dolari. Tânăra se declară împotriva războiului din Ucraina și insinuează că tatăl ei a fost sancționat pe nedrept, scrie click.ro.Fiica bogătașului Roman Abramovici, fostul patron al clubului Chelsea, încă profită de pe urma banilor tatălui ei, însă e posibil ca această situație să nu mai dureze mult, după ce miliardarul a fost sancționat din cauza unor presupuse legături cu Moscova.

Sofia se răsfață în două conace din Londra și mai are la dispoziție o proprietate de 18 milioane de lire sterline în West Sussex, însă aceste proprietăți vor fi confiscate. Deși familia lui Abramovici nu este vizată direct de sancțiuni, oficialii cred că membrilor familiei le va fi aproape imposibil să mențină același stil de viață luxos, din cauza sancțiunilor impuse fostului patron Chelsea, notează Daily Mirror, potrivit sursei citate.

Patronul lui Chelsea FC, Roman Abramovici, a fost sancționat pentru legăturile sale cu Vladimir Putin, după ce președintele rus a invadat Ucraina.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fiica-oligarhului-roman-abramovic-traieste-lux-412794.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava