• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Celine Dion ar vrea să colaboreze cu celebrul rapper Eminem – cunoscut pentru versurile controversate și câteodată violente – la o piesă, pentru a fi mai ‘cool’, informează contactmusic.com. Întrebată de accesshollywood.com dacă ar dori să colaboreze cu Eminem ea a spus că ”i-ar face o deosebită plăcere”.

Cântăreața – cunoscută pentru baladele sale – a primit, deasemenea, și aprobarea fiului ei în vârstă de 12 ani, Rene-Charles, mai ales când a aflat că mama lui a colaborat și cu Sia Furler la noul ei album – cel care a scris mai multe hit-uri, printre care ‘Titanium’ al lui David Guetta sau ‘Diamonds’ pentru Rihanna.

Ea a declarat, potrivit sursei citate: ”Când i-am spus lui Rene că mă pregătesc să lansez un nou album și că pe el este inclus un nou cântec numit ‘Loved Me Back To Life’ pe care Sia mi l-a scris, el mi-a spus: ‘Nu pot să cred așa ceva!’. Nu i-a venit să creadă, pentru că eu nu sunt cool, eu nu sunt ca Rihanna.”

Celine a mai spus că Rene – fiul ei și al soțului său Rene Angelil – nu este un mare fan al pieselor sale. ”Nu sunt cântăreața lui favorită, asta e sigur. Sunt mama lui preferată, totuși. Acesta este cel mai important lucru.”, a adăugat ea, potrivit ContactMusic. Noul album al cântăreței, ‘Loved Me Back To Life’, va fi lansat pe 1 noiembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava