Concert pascal
MOPAN Suceava

Celine Dion ar vrea să colaboreze cu celebrul rapper Eminem – cunoscut pentru versurile controversate și câteodată violente – la o piesă, pentru a fi mai ‘cool’, informează contactmusic.com. Întrebată de accesshollywood.com dacă ar dori să colaboreze cu Eminem ea a spus că ”i-ar face o deosebită plăcere”.

Cântăreața – cunoscută pentru baladele sale – a primit, deasemenea, și aprobarea fiului ei în vârstă de 12 ani, Rene-Charles, mai ales când a aflat că mama lui a colaborat și cu Sia Furler la noul ei album – cel care a scris mai multe hit-uri, printre care ‘Titanium’ al lui David Guetta sau ‘Diamonds’ pentru Rihanna.

Ea a declarat, potrivit sursei citate: ”Când i-am spus lui Rene că mă pregătesc să lansez un nou album și că pe el este inclus un nou cântec numit ‘Loved Me Back To Life’ pe care Sia mi l-a scris, el mi-a spus: ‘Nu pot să cred așa ceva!’. Nu i-a venit să creadă, pentru că eu nu sunt cool, eu nu sunt ca Rihanna.”

Celine a mai spus că Rene – fiul ei și al soțului său Rene Angelil – nu este un mare fan al pieselor sale. ”Nu sunt cântăreața lui favorită, asta e sigur. Sunt mama lui preferată, totuși. Acesta este cel mai important lucru.”, a adăugat ea, potrivit ContactMusic. Noul album al cântăreței, ‘Loved Me Back To Life’, va fi lansat pe 1 noiembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava