Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 14 martie 2013, a avut loc lansarea oficiala a Centrului de Informare Europe Direct – „Bucovina” Suceava. Invitatii au participat la o prezentare a obiectivelor si misiunii Centrului, precum si la discutiile privind actiunile desfasurate si cele prevazute a se realiza pâna la sfârsitul anului 2013.
La acest eveniment au participat peste 50 de persoane, reprezentanti ai presei sucevene, Consulatului General al României la Cernauti, institutiilor publice (Consiliul Judetean Suceava, Agentia pentru Protectia Mediului, Directia de Sanatate Publica, Primaria municipiului Suceava), ai mediului de afaceri, învatamântului preuniversitar si universitar (scoli, colegii, universitatea „Stefan cel Mare” Suceava), organizatiilor neguvernamentale (Biroul Regional de Cooperare Transfrontaliera Suceava, Patronatul IMM-urilor din judetul Suceava, Federatia Patronala IMM). Au mai fost prezenti elevi si studenti, voluntari ai Asociatiei GEC Bucovina.

Participantii si-au afirmat interesul pentru activitatile Centrului, exprimându-si dorinta de a primi în mod curent informatiile transmise prin reteaua Centrelor de Informare Europe Direct, dar si prin mijloacele de comunicare sociala. Totodata, si-au exprimat multumirea ca în municipiul Suceava exista un cadru organizat prin care cetatenii pot comunica si intra în dialog cu reteaua Europe Direct si institutiile Uniunii Europene.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava