Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi miniştri liberali au participat vineri, la Câmpulung Moldovenesc, la inaugurarea cabinetului parlamentar al deputatului PNL Radu Surugiu. Cabinetul se află pe strada Calea Bucovinei, nr. 14, iar audienţele vor fi acordate în zilele de joi şi vineri. La inaugurarea noului cabinet au fost prezenţi ministrul economiei, Varujan Vosganian, ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, primarii din Câmpulung Moldovenesc, Pojorâta, Fundu Moldovei, Vatra Moldoviţei, Frasin şi Sadova, şi alţi doi deputaţi suceveni ai PNL, Dumitru Pardău şi Constantin Galan. După o slujbă de sfinţire a cabinetului parlamentar, Radu Surugiu le-a mulţumit celor care l-au ajutat să deschidă cabinetul parlamentar. El i-a amintit pe primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, Consiliului Local din acest municipiu, precum şi primarului din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu. „Vreau să le mulţumesc tuturor primarilor din colegiul meu, indiferent de culoarea politică pe care o au. În campanie am transmis un mesaj, şi anume că trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a aduce binele pentru oamenii care ne-au votat, dar şi pentru cei care nu ne-au votat. Noi suntem vremelnic în aceste funcţii, şi trebuie să lăsăm deoparte lupta politică şi să facem binele pe care l-am promis”, a declarat Surugiu. El a amintit că în campania electorală pentru alegerile parlamentare a făcut două promisiuni, şi anume că în situaţia în care va fi ales deputat va fi ajutor de primar şi ajutor de cetăţean. „Primarii din această zonă ştiu că am încercat şi încerc să fiu alături de ei, să-i ajut în proiectele pe care le au. Iar cea de-a doua promisiune făcută, cea de a fi ajutor de cetăţean începe acum, într-un cadru organizat. Acum avem ocazia ca aici în Câmpulung Moldovenesc să avem un spaţiu în care ne putem întâlni cu oricine”, a mai spus Radu Surugiu.
Ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, a ţinut să-l felicite pe Radu Surugiu pentru deschiderea cabinetului parlamentar din Câmpulung Moldovenesc. Mihai Voicu a subliniat că datoria parlamentarilor este de a fi aproape de cetăţeni, însă unii dintre aceştia uită să facă acest lucru.
„Astăzi, colegul nostru, unul dintre cei mai tineri deputaţi din Parlamentul României face un pas. Pentru că multiplele contacte din campania electorală trebuie în mod evident continuate. Şi a avea un birou parlamentar în care să existe persoane care să continue acele contacte cu cetăţenii mi se pare un lucru demn de salutat. Din nefricire nu toţi colegii noştri fac aşa ceva”, a spus Voicu.
La rândul său, ministrul economiei, Varujan Vosganian, acesta a ţintut să-i transmită deputatului Radu Surugiu că va putea să spună cu adevărat că a câştigat alegerile în anul 2016, când se va întoarce la cetăţeni pentru a-i acorda din votul pentru un nou mandat. Vosganian a amintit că Radu Surugiu este liderul Cluburilor Studenţeşti Liberale, o funcţie care îl obligă să fie cât mai bun. „Radu conduce studenţii liberali. Aceasta este o poziţie cu mare rezonanţă, dacă ne gândim că acum 70 de ani aceeaşi funcţie a fost ocupată de Radu Câmpeanu. În PNL poziţia de şef al Cluburilor Studenţeşti Liberale te obligă. Şi Radu Surugiu s-a achitat cu nobleţe de această funcţie pe care va trebui la un moment dat să o predea, pentru ca va dobândi în schimb maturitatea”, a declarat Vosganian.

Deputatul Radu Surugiu şi-a deschis cabinet parlamentar la Câmpulung Moldovenesc, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava