Concert pascal
MOPAN Suceava

Studenții grupei 1 de la programul de studii Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, au organizat duminică, 2 decembrie, începând cu ora 19:00, un bal caritabil cu scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea Centrului de Plasament ”Sfântul Gheorghe” din orașul Dolhasca.
În cadrul evenimentului ce va constitui activitatea practică a studenților pe parcursul semestrului I la disciplina Marketing în Comerț, Turism și Servicii, a avut loc un recital al cvartetului de coarde „Spring”, format din elevi ai Colegiului de Arte „Ciprian Porumbescu” Suceava, îndrumați de prof. Florin Ungureanu, un scurt program artistic al copiilor din cadrul Centrului de Plasament, dar și un moment teatral susținut de actrițele teatrului din Botoșani, Lidia Uja și Gina Pătrașcu Zamfirache.
În urma evenimentului s-au strâns 4430 lei, din care 1700 lei din licitația de obiecte aparținând personalităților din județ și din țară, sumă ce va fi direcționată integral către Centrul de Plasament „Sfântul Gheorghe” Dolhasca.
Liderul de proiect, studentul Ioan Gabriel Buciac a ținut să declare: „Suntem bucuroși de faptul că domnul Lector univ. dr. ec. Ovidiu – Aurel Ghiuță a avut această inițiativă de a ne angaja în organizarea unui eveniment pe plan local, fapt care ne-a ajutat să luăm legătura cu mediul de afaceri și cel instituțional. De asemenea, suntem mulțumiți că ne-am îndeplinit obiectivele, că am putut ajuta acești copii minunați, cu toate că prezența celor invitați a fost sub așteptări. Ținem să mulțumim clinicii oftalmologice Novaoptic, doamnei Adriana Zgăbei, Asociației Voces Christianum şi societății General Construct pentru ajutorul acordat în realizarea acestui eveniment”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava