Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia, în colaborare cu Universitatea ,,Ştefan cel Mare” din Suceava, Federația Asociațiilor de Basarabeni din România și Alexandria Librării, organizează „Festivalul GIRB”.
Manifestările din cadrul Festivalului se vor desfășura în perioada 3 – 9 decembrie şi marchează aniversarea a 5 ani de la înființarea GIRB-ului.

Programul festivalului:
1. Luni, 3 decembrie, ora 12.00, în Sala Senatului din corpul E a Universității – Masă rotundă sub genericul „GIRB – prezent şi viitor”.
Vor fi prezenți liderii ONG-urilor universitare, profesori și persoane publice din Suceava, care vor pune în discuţie activitatea GIRB-ului din anii anteriori și viitoarele posibilități de colaborare;

2. Marți, 4 decembrie, ora 20.00, la Talcioc Cultural – Concursul “Ce? Unde? Când?” care se va desfașura sub forma unei competiții intelectuale între ONG-urile Universității „Ștefan Cel Mare”;

3. Miercuri, 5 decembrie, ora 21.00, la Talcioc Cultural – ”Slideshow Charity Night”.Se va pune în scenă un concept inedit de stand up comedy, cum nu a mai văzut Suceava vreodată. Obiectivul principal al evenimentului constituie sprijinirea unei familii din comuna Comăneşti, judeţul Suceava, rămasă fără casă în prag de iarnă;

4. Joi, 5 decembrie, ora 21.00, Club „Babylon” – Concursul „Miss și Mister Boboc GIRB”.
Acest eveniment promite a fi cel mai reușit mix între între un bal al bobocilor și o petrecere până în zori. Nu rata ocazia de a trăi nebunia acestei nopți alături de cele mai frumoase românce din Basarabia;

5. Vineri, ora 22.00, Hollywood Sushi Bar – Concert extraordinar marca „Gândul Mâței”.
Seara va fi deschisă de trupa „OKRA”. Va fi o noapte care îți va trezi simțurile la viață, oferindu-ți muzică vie autentică.

GIRB este organizația care a promovat, pe parcursul întregii sale existențe, valorile naționale ale tuturor românilor, încercând să integreze tinerii din Basarabia în mediul asociativ și civic din Suceava.
Asociația tinde să-și continue acțiunile cu perseverență și să se implice activ în mișcarea societății civile din Suceava. Suntem deschiși oricărei colaborări și facem o invitație publică tuturor celor interesați de Festivalul GIRB să participe la evenimentele din cadrul acestuia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava