• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Centrul Local pentru Combaterea Bolilor Suceava a hotărât ridicarea celor patru filtre rutiere instituite, în februarie, după depistarea pestei porcine africane la Botoșani. Prefectul Mirela Adomnicăi a afirmat că filtrele formate din reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție și ai Direcției Sanitar Veterinare au fost amplasate pe drumurile de la granița dintre Botoșani și Suceava. Ea a menționat că „Suceava a fost ca o insulă”, fiindcă aici nu s-a consemnat nici un caz de pestă porcină africană, așa cum s-a întâmplat în județele învecinate Botoșani, Bistrița-Năsăud și Maramureș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava