Centrul Economic Bucovina din apropierea Aeroportului „Ștefan cel Mare” va găzdui clusterul Inovativ de Bioeconomie Suceava – Botoșani, a anunțat miercuri președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. Clusterul Inovativ de Bioeconomie Suceava – Botoșani a fost înființat de Consiliul Județean Suceava, primăriile din Suceava și Botoșani, Universitatea Ștefan cel Mare și câțiva agenți economici din județele Suceava și Botoșani.
Gheorghe Flutur a precizat că schimbarea destinației spațiului ar putea fi posibilă după ce a fost înștiințat de Ministerului Finanțelor Publice, dar și de Comisia Europene că proiectul prin care a fost construit Centrul Economic Bucovina a ieșit din perioada de monitorizare a programului Phare. „După primirea acestei adrese oficiale, în cursul săptămânii viitoare vom avea o întâlnire cu Universitatea Suceava pentru dezvoltarea acestui Cluster de Bioeconomie la Centrul Economic Bucovina”, a declarat Gheorghe Flutur.

Centrul Economic Bucovina va găzdui Clusterul Inovativ de Bioeconomie Suceava – Botoșani, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava