• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CFR S.A. va închiria aproape 1.100 de km de cale ferată care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile, în urma unei licitaţii publice cu strigare programată luni, 21 iulie, la Bursa Română de Mărfuri. Operaţiunea este parte a angajamentelor faţă de FMI. Firmele interesate pot depune ofertele pînă în ziua licitaţiei, la ora 09.00, iar plicurile vor fi deschise o oră mai tîrziu. La licitaţia de la Busa Română de Mărfuri se pot înscrie firme româneşti care au calitatea de operatori licenţiaţi de transport feroviar. Participanţii pot depune oferte pentru una sau mai multe secţii de circulaţie, aflate pe raza sucursalelor regionale de cale ferată Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa. Printre secţiile scoase la licitaţie pe sucursala Iaşi se numără Dorneşti – Gura Putnei – Putna, Dornişoara – Floreni şi Gura Humorului – Dărmăneşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava