Channing Tatum a simţit „o legătură foarte puternică” între el şi soţia sa, Jenna Dewan, încă ce la începutul relaţiei lor.

Actorul în vârstă de 37 de ani a cunoscut-o pe Jenna – cu care are o fetiţă în vârstă de trei ani, Everly – în 2006, pe platourile de filmare ale peliculei ‘Step Up’. „Am simţi de la început că avem o legătură foarte puternică, dar nu ştiam cum va fi relaţia noastră în viitor. Apoi, într-o zi, Jenna mi-a spus, dintr-o dată, că ea a ştiut mereu ce îşi doreşte de la viaţă şi că nu mai trebuie să caute acel lucru, pentru că l-a găsit – în mine.”, a povestit actorul, potrivit contactmusic.com.

Starul ‘Magic Mike’ a mai spus că vorbele soţiei sale i-au dat „putere” şi că l-au făcut să simtă că ea l-a acceptat în totalitate şi că dragostea lor era „reală”. „Mi-au dat putere cele spuse de ea, pentru că în acel moment am înţeles că a acceptat fiecare parte din mine, că m-a acceptat cu bune şi cu rele. Acea natureleţe a ei m-a făcut să mă îndrăgostesc până peste cap.”, a adăugat Channing Tatum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Sarbatori Fericite
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava