Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Charlie Sheen a mărturisit într-un interviu recent că „abuzul de substanțe interzise și de alcool” l-a făcut să aibă comportamentul nebunesc pe care-l avea în trecut.

Actorul în vârstă de 50 de ani a declarat, potrivit contactmusic.com: „Nu se întâmplă nimic ieșit din comun atunci când nu fac asta.” Starul crede că suferă de o afecțiune psihologică, care l-a făcut să „ia după ureche” medicamente, dar și să consume alcool și a mărturisit că ar vrea foarte tare să afle dacă este cu adevărat un maniaco-depresiv așa cum i-au spus multe persoane de-a lungul timpului. „Am fost descris sau diagnosticat de multă lume. Cred că la un moment dat ar trebui să îți pui niște semne de întrebare dacă lucrurile nu merg așa cum trebuie. Ar fi bine să fac niște investigații. Mi-aș dori să aflu o dată pentru totdeauna, iar apoi să le spun celor care mi-au zis în trecut că sunt maniaco-depresiv că au avut dreptate. Sau să le spun că au greșit. Măcar aș ști.”, a spus Charlie Sheen, conform sursei citate.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”. La sfârșitul lunii noiembrie, Charlie Sheen a confirmat că este investat cu virusul HIV de 4 ani de zile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava