Concert pascal
MOPAN Suceava

Tragedia de la Colectiv a luat 54 de vieți și a îndoliat o țară întreagă. În timp ce toată lumea era profund îndurerată de accidentul teribil, produs la 30 octombrie, Ozana Barabancea (46 de ani) îi numea pe tinerii care și-au pierdut viața niște „sataniști, care fac sex în toaletă și care vomită în taxi”. Cu toate acestea, Antena 1 nu a concediat-o. Florin Chilian (46 de ani) crede că jurata de la „Te cunosc de undeva!” ar trebui dată afară, potrivit click.ro.

Florin Chilian s-a înfuriat foarte tare din cauza artistei: „Ce vreţi să fac, să merg în puşcărie la Dan Voiculescu şi să-i zic să o dea afară?! Dar mă voi ocupa şi de asta… Sunt de acord cu ce a spus Cheloo. E inadmisibil ca un om care batjocoreşte memoria tinerilor să fie formator de opinie şi îndrumător pentru copiii care se uită la Antena 1. Aştept în continuare o reacţie a trustului Intact în legătură cu aceste declaraţii nefericite ale… nu o ştiu după nume, dar se cheamă «poarcă» individa asta, că nu-i pot spune altfel”.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/chilian-o-vrea-concediata-pe-barabancea-e-o-poarca-individa-asta

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava