Concert pascal
MOPAN Suceava

Chrissy Teigen a sărbătorit la 26 octombrie 100 de zile de când nu a mai pus gura pe alcool. Deși până recent ea nu a recunoscut public faptul că ar avea probleme cu această dependență, soția lui John Legend a decis să facă acest pas dintr-un motiv cu totul și cu totul neobișnuit, notează click.ro.

Chrissy Teigen, de 35 de ani, a descoperit că alcoolul dăunează grav relațiilor sociale din mediul virtual. În urmă cu mai bine de trei luni ea și-a surprins fanii cu niște comentarii extrem de vehemente, violente și veninoase printre care unul în care îi spunea unei adolescente să moară pentru că îndrăznea să o critice. Deși ulterior și-a cerut scuze, Teigen nu a mai reparat răul făcut. A realizat la timp că nu e bine să consume alcool și apoi să folosească telefonul mobil și să posteze comentarii așa că a renunțat la viciu, potrivit sursei citate. Ea a explicat spășită că tragedia prin care a trecut după ce a pierdut o sarcină a împins-o în patima alcoolului.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/chrissy-teigen-nu-mai-pus-gura-pe-alcool-de-100-de-zile-motivul-incredibil-pentru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava