Concert pascal
MOPAN Suceava

Christian Sabbagh a rupt tăcerea după ce soția lui, Iulia, a cerut un ordin de protecție temporar. În aceste condiții, în data de 7 octombrie, prezentatorul TV trebuie să apară în fața instanței. Acesta susține că totul a fost doar „o glumă tâmpită”, potrivit click.ro.

„E o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie”, a declarat pentru Fanatik Christian Sabbagh. Cu toate acestea, poliția a ajuns în fața locuinței sale, după miezul nopții, iar el a dat declarații la secție.

„Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică”, a declarat acesta pentru sursa anterior menționată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/christian-sabbagh-primele-declaratii-dupa-ce-sotia-cerut-ordin-de-protectie-m-ai

Christian Sabbagh, primele declarații după ce soția a cerut ordin de protecție: „M-ai făcut de râsul lumii!”, 1.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.7/10 (3 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava