Concert pascal
MOPAN Suceava

Legendarul actor Christopher Walken, în vârstă de 73 de ani, a mărturisit într-un interviu recent că nu a văzut toate filmele în care a jucat de-a lungul carierei sale de cinci decenii, potrivit contactmusic.com.

Nu puţini sunt cei care îl consideră unul dintre cei mai buni actori în viaţă, însă Christopher Walken nu crede acelaşi lucru despre el şi nici nu se ia atât de în serios încât să vizioneze filmele în care a jucat, aşa că, atunci când fanii vin la el şi-i citeză replici din peliculele în care a jucat, rămâne uneori fără cuvinte. “Nu ştii niciodată despre ce vor oamenii să vorbească cu tine.”, a spus el pentru revista Rolling Stone. “Am făcut atât de multe filme, filme pe care nu le-am vizionat niciodată.”, a mai spus starul.

Christopher Walken şi-a început cariera în 1953, pe când avea doar 10 ani, cu un rol în serialul de televiziune ‘The Wonderful John Acton’. Astfel, pe măsură ce a trecut timpul, actoria a devenit pentru el un fel de a trăi. “Ei bine, altceva chiar nu mai ştiu să fac. Nu am avut niciodată pasiuni. Nu-mi place în mod deosebit să călătoresc, mai ales să merg la aeroport şi să zbor. Nu am copii. Nu joc tennis sau golf. Am încercat să scriu şi să pictez, să fac lucruri ce le fac actorii, dar pur şi simplu nu mă pricep. Singurul lucru pe care âl pot face este să mă menţin sănătos şi să continui (cu actoria) cât de mult pot.”, a mai spus Walken, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava