Concert pascal
MOPAN Suceava

Dj-ul şi producătorul suedez Avicii şi-a anulat concertele pe care le mai avea de susţinut în Las Vegas, la mai puţin de două luni după ce a anunţat că va lua o pauză muzicală, după terminarea turneului de anul acesta, informează contactmusic.com.

Deţinătorii XS Las Vegas şi Encore Beach Club au confirmat veştile prin intermediul unui mesaj publicat vineri pe Twitter, citând “motive personale”. De asemenea, un reprezentant al artistului a declarat pentru Billboard că, deşi starul şi-a anulat concertele pe care trebuia să le susţină în Las Vegas, restul show-urilor din turneu vor avea loc.

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a scris pe site-ul său oficial, în urmă cu aproximativ două luni, potrivit sursei citate: „Vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați oferit posibiliatea de a-mi îndeplini atât de multe vise. Voi fi mereu recunoscător pentru toate experiențele prin care am trecut cu ajutorul echipei mele și a fanilor mei iubiți.”

El a adăugat: „Drumul mi-a fost presărat cu success, însă am avut parte și de greutăți. Am devenit adult în timp ce creșteam ca artist. Am ajuns să mă cunosc mai bine și am realizat că mai am foarte multe de făcut cu viața mea. Știu că sunt binecuvântat să pot călători și cânta în lumea întreagă, dar astfel, am foarte puțin timp pentru persoana din spatele artistului. […] Însă, nu voi renunța niciodată la muzică – voi continua să le vorbesc fanilor prin intermediul ei, dar am decis ca turneul din 2016 să fie ultimul, ultimele mele concerte. Sper să le încheiem împreună într-o manieră spectaculoasă.”

Avicii a încheiat prin a spune că nu știe dacă va reveni vreodată în lumina reflectoarelor: „Poate voi reveni… dar nu foarte curând.”, a spus artistul. Ultimul concert programat în acest turneu mondial va avea loc pe 28 august în Spania, Ibiza.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava