Concert pascal
MOPAN Suceava

Au trecut aproape două luni de la moartea șocantă a Cristinei Țopescu, iar oameni cu suflet mare se ocupă și acum ca patrupedele pe care jurnalista le-a iubit să își găsească o familie. Din fericire, o veste bună vine în legătură cu Bonnie, care și-a găsit o stăpână iubitoare în Brașov. Sissi, cățelușa care a vegheat-o pe jurnalistă până în ultima clipă, este încă disponibilă pentru adopție, notează click.ro.

Școala de dresaj canin Faoro Sports Dogs, Asociația ARCA, dresoarea Deborah Faoro, dar și sute de oameni cu suflet mare, din diverse comunități online, au avut grijă ca patrupedele regretatei Cristina Țopescu să înceapă o viață nouă alături de stăpâni iubitori. Și iată că efoturile nu au rămas fără rezultat. Doi dintre câinii Cristinei Țopescu, Bonnie (4 ani) și Sissi (3 ani), au fost aduși la Sibiu de către Deborah Faoro, o dresoare care a decis să schimbe soarta celor două animale și le-a dresat gratuit timp de o lună, pentru a le crește șansele de a fi adoptate. Iar lui Bonnie i-a surâs norocul, căci în urma numeroaselor postări pe care Deborah Faoro le-a făcut pe pagina ei de Facebook o familie din Brașov s-a arătat interesată să îi ofere casă, masă și iubire. Potrivit publicației oradesibiu.ro, noua stăpână a lui Bonnie este Erika Cosescu.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-adoptat-o-pe-bonnie-catelusa-cristinei-topescu-patrupedul-fost-gasit-lipt-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava