Concert pascal
MOPAN Suceava

Ștefan Bănică, bărbatul alături de care Cristina Țopescu a trăit o poveste de dragoste în anii ’90, a reacționat la aflarea veștii că jurnalista a murit. Cu greutate, artistul a scris un mesaj de suflet pe rețelele sociale pentru cea care i-a fost iubită, notează click.ro.

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică pe pagina lui de Facebook, acolo unde a și pus o imagine din tinerețe cu Cristina.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90, dar relația lor n-a ținut prea mult. Despărțirea din 1993 a lăsat în urmă multe semne de întrebare, mai ales că apropiații cuplului știau despre certurile și episoadele violente dintre cei doi, scrie sursa citată. Ambii au preferat să fie discreți, însă Cristina a fost prima care a vorbit public despre comportamentul tânărului artist.

Citește articolul complet: https://www.click.ro/vedete/romanesti/stefan-banica-mesaj-de-suflet-dupa-moartea-cristinei-topescu-alaturi-de-ea-am-trait

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava