Concert pascal
MOPAN Suceava

Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex, a trecut prin numeroase transformări de-a lungul vieții sale, inclusiv în ceea ce privește aspectul său sentimental. Înainte de a deveni parte a Familiei Regale britanice prin căsătoria cu Prințul Harry în 2018, Meghan a avut o căsătorie anterioară, care a captivat atenția presei și a publicului. Prima sa căsătorie a fost cu producătorul de film Trevor Engelson, potrivit click.ro.

Relația dintre Meghan și Trevor a fost pusă la încercare încă de la început, în primul rând, din cauza distanței geografice. Meghan Markle, în acea perioadă, era implicată în filmările pentru celebrul serial „Suits” („Costume”) în Toronto, Canada, în timp ce Trevor Engelson își desfășura activitatea de producător de film în Statele Unite ale Americii. Această separare geografică a generat inevitabilele probleme de timp și distanță, afectându-le posibilitatea de a petrece timp împreună și de a construi o relație solidă, notează sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/cine-a-fost-primul-sot-al-lui-meghan-markle-de-ce-2337608.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava