MOPAN Suceava

La începutul lunii mai Cine Grand le-a făcut o nouă surpriză copiilor: a organizat o vizionare de film special pentru micuții care provin din familii aflate la nevoie! Acest eveniment face parte din campania „Cine Grand face fapte bune” și vine la doar trei săptămâni de la ultima surpriză pe care Cine Grand le-a făcut-o copiilor.

25 de copii de la o grădiniță socială din Botoșani au fost astăzi, 12 mai, invitații speciali ai Cine Grand Botoșani. Cei mici au avut ocazia să vizioneze o producție 3D fascinantă, menită să le dezvolte imaginația copiilor într-un mod armonios.

Vizionarea de film pe care Cine Grand a oferit-o copiilor de la grădinița botoșăneană este al patrulea eveniment de acest tip organizat multiplex. Cei mici au sosit plini de bună-dispoziție și nerăbdători să intre în frumoasa și fascinanta lume a animațiilor. Micuții au venit alături de însoțitorii lor de la cele 3 centre de plasament și de reprezentanții Asociației pentru copii Il Girotondo.

„Suntem mândri că le putem oferi celor mici astfel de momente care le aduc bucurie și care au, în același timp, un rol minunat: acela de a-i ajuta să își dezvolte frumos imaginația și personalitatea. Astfel, Cine Grand continuă campania socială „Cine Grand face fapte bune”, lansată în toamna anului trecut cu scopul de a susţine şi încuraja copiii și tinerii din Botoşani să se dezvolte frumos. Îi așteptăm și pe viitor în cinematograful nostru, unde se pot bucura de o atmosferă plăcută și de cele mai bune filme animate!” a declarat Ionuț Hrițcu, manager Cine Grand Botoșani.

Mai multe informații și fotografii sunt disponibile pe pagina de Facebook Cine Grand România: https://www.facebook.com/CineGrandRO.

–––––––––

Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanțului internațional Cine Grand Network, rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Nord.

Despre campania „Cine Grand face fapte bune”

„Cine Grand face fapte bune!” este prima campanie de responsabilizare socială pe care compania o implementează în România. Aceasta a inclus și va include mai multe acțiuni dedicate prin care dorește să implice tinerii în activități sociale și nu numai.

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava