• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Mamaia Music Awards se pare că nu va veni crema muzicii româneşti, aşa cum se lăudau organizatorii. Pentru că nu sunt plătiţi, nu au cazarea şi nici transportul asigurate, cei mai mulţi dintre artiştii nominalizaţi la premii au refuzat invitaţia, informează click.ro.

Antonia, Alex Velea, Smiley, BUG Mafia, Ellie White, Vunk sunt printre artiştii nominalizaţi, dar care nu vor păşi pe covorul roşu de la Mamaia, scrie ziarulring.ro, potrivit sursei citate. Mai mulţi cântăreţi au povestit că organizatorii nu şi-au respectat înţelegerea, fiind un eveniment în care unii sunt plătiţi cu sume fabuloase, iar alţii nu primesc nici banii de transport.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/artistii_sunt_pe_cont_propriu_la_mamaia_music_awards-cantaretii_trebuie_sa_scoata_bani_din_buzunar_pentru_cazare_si_transport_la_mamaia_music_awards_0_1664833503.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava