MOPAN Suceava

Robert Pattinson – care s-a despărțit de Kristen Stewart, după patru ani de relație, în mai 2012, după ce actrița l-a înșelat cu regizorul Rupert Sanders – a fost văzut plecând din locuința lui Kristen din Los Angeles, California, duminică, informează contactmusic.com. Se pare că Robert i-a făcut o vizită fostei iubite cu scopul de clarifica anumite lucruri și de a o asigura că nu are o relație cu actrița Riley Keough.

O sursă a declarat pentru Hollywoodlife.com: ”Nu vrea să fie ‚acel tip’. Nu vrea să fie tipul care iese la întâlniri cu prietenele ei. Rob a spus persoanelor apropiate că a asigurat-o pe Kristen că nu are de gând să se implice în nicio relație cu vreuna dintre prietenele ei și să facă lucrurile să devină și mai ciudat între ei, pentru că despărțirea lor este și a fost destul de ciudată.”

Un prieten apropiat al lui Kristen Stewart a declarat, potrivit sursei citate, că actrița în vârstă de 23 de ani s-a simțit foarte bine alături de Robert în weekend, dar că cei doi nu au avut timp să discute și despre relația lor, pentru că acum tot ce doresc este să redevină prieteni.

”Inițial, Robert a trecut pe Kristen pentru a-și lua și restul hainelor pe care le mai avea la ea, dar se pare că dorea și să o vadă. A trecut pe la ea în weekend și au mai lămurit unele lucruri. Kristen a fost foarte fericită să-l vadă, dar cred că, la final, amândoi au fost triști, pentru că încă mai țin unul la celălalt. Nu este așa simplu să se împace. Revederea aceasta a adus la suprafață unele lucruri. Momentan, munca vine pe primul loc și nu reînnodarea relației. Este trist.”, a declarat un prieten de-al actriței, potrivit ContactMusic.

Robert Pattinson încearcă să „reconstruiască” relația de prietenie cu Kristen Stewart, 8.3 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (6 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava