Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Aproximativ 50 de turiști care au plătit peste 80.000 de dolari/persoană pentru un circuit internațional de lux au ajuns astăzi în Bucovina. Transportul turiștilor în cadrul acestui circuit se face cu aeronavă de lux, un Boeing 757. Avionul a aterizat astăzi pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”, turiștii fiind preluați de două autocare pentru a fi transportați în zona Humorului. Excursia în Bucovina include vizitarea mănăstirilor Voroneț și Humorului, precum și un prânz cu produse tradiționale la o pensiune din apropierea orașului Gura Humorului.
Circuitul turistic de lux este organizat de compania TCS World Travel. Este pentru a treia oară când Bucovina este inclusă în acest circuit, intitulat „Regatele și culturile din Euro-Asia”, care include vizite în Portugalia, Kyrgyzstan, Turkmenistan, Iran, Oman, Albania, România şi Spania. Prețul pentru un astfel de sejur, pentru o persoană, este de aproape 81.000 de dolari, așa cum se poate observa pe site-ul oficial al companiei TCS World Travel.

Circa 50 de turiști care au plătit câte 80.000 de dolari pentru un circuit de lux au ajuns astăzi în Bucovina, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava