MOPAN Suceava

Autorităţile judeţene au fost prezente sâmbătă seara la deschiderea circulaţiei prin sensul giratoriu de la „Zidul morţii”, aşa cum este pilonul construit la intersecţia DN 17 cu viitoarea şosea de centură a Sucevei. Deschiderea traficului prin sensul giratoriu s-a făcut prin construirea a două insule cu parapeţi „New Jersey”, care vor separa cele două sensuri de mers pe DN17, spre Gura Humorului, respectiv municipiul Suceava. Practic în momentul de faţă circulaţia nu se desfăşoară exact ca într-un sens giratoriu, însă traficul a fost dirijat separat prin cele două deschideri de sub şoseaua de centură a Sucevei.


În acelaşi timp, semnalizarea rutieră a fost refăcută pentru noile condiţii de trafic, fiind montate indicatoare verticale şi orizontale care semnalizează circulaţia într-un sens giratoriu, păstrându-se limitarea de viteză în cascadă de la 70km/h, 50km/h, la 30km/h, specifică unui şantier în lucru.


De asemenea, după deschiderea circulaţiei prin sensul giratoriu în această zonă a fost monitorizată de agenţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere care vor dirija şi supraveghea circulaţia.

 

Circulaţie deviată cu parapeţi New Jersey la sensul giratoriu de la Zidul Morţii, 6.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava