• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În prima jumătate a anului, la Suceava s-au turnat covoare asfaltice pe 14 tronsoane de drumuri județene, însumând 38 de kilometri. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat că printre zonele unde s-au executat astfel de lucrări se numără Zvoriștea, Fîntînele, Pătrăuți, Soloneț, Cajvana și Dornești. El a precizat că vor fi turnate covoare asfaltice și pe alte drumuri județene, cum ar fi cel dintre Breaza și Poiana Negrii, grav avariat de mașinile de mare tonaj încărcate cu apă minerală și material lemnos.

Gheorghe Flutur a mai spus că săptămâna viitoare, Consiliul Județean Suceava va aproba rectificarea bugetului cu suma de 5,4 milioane de lei, venită de la Guvern pentru reabilitarea a 30 de obiective de infrastructură afectate de inundațiile din această vară. Președintele Consiliului, Gheorghe Flutur, a declarat că banii vor fi folosiți pentru refacerea unor drumuri, poduri și podețe. El a spus că cele mai mari probleme sunt la drumurile din Paltinu, Slatina și Doroteia și la drumul județean dintre Broșteni și Dîrmoxa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava