Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava va aloca o sumă de 70.000 de lei pentru „Raliul Bucovinei 2021 – Suceava Rally Show”. Raliul Bucovinei  va închide sezonul 2021 în Campionatul Național de Raliuri, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Pentru alocarea acestei sume, în ședința din data de 31 august, Consiliul Județean Suceava va supune aprobării un proiect privind asocierii între județul Suceava și Asociația „XS Motor Sport” Iași, pentru finanțarea și realizarea în comun a proiectului „Raliul Bucovinei 2021 – Suceava Rally Show”. Deschiderea competiției se va desfășura pe raza Municipiului Suceava, pe 30 octombrie, iar proba „Super specială – Rally Show” va avea loc în centrul municipiului Suceava. Celelalte probe speciale se vor desfășura în ziua de 31 octombrie 2021, în zona Municipiului Câmpulung Moldovenesc, traseul fiind cuprins între localitățile Sadova, Vatra Moldoviței și Sucevița, pe DN 17A.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că evenimentul se adresează întregii regiuni Bucovina, iar cetățenii vor putea asista la un spectacol minunat, având ocazia de a vedea pe viu cum arată piloții de curse, mașinile de raliu cu mulți cai putere. La competiția de anul acesta se vor reuni piloți de renume, care vor concura pe trasee special amenajate, accesul publicului fiind gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava