Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în prima ședință a deliberativului va susține un proiect pentru alocarea unei sume de aproape 1,5 milioane de lei pentru Primăria Fălticeni în vederea finalizării lucrărilor la noua bază nautică din aceast municipiu. „Apreciem și încurajăm campionii, încurajăm și susținem performanța.

Într-un parteneriat cu Primăria municipiului Fălticeni vom finanța reabilitarea, modernizarea, consolidarea și extindere bază nautică din municipiul Fălticeni. Aşa cum am promis atunci când am decernat canotorilor noștri olimpici titluri de cetățeni de onoare, ne implicăm și financiar în realizarea unei baze nautice la Fălticeni care sa permită pregătirea pentru performanța și care să încurajeze tinerii să se îndrepte către acest sport. În prima ședință de Consiliul Județean voi propune suplimentarea fondurilor alocate municipiului Fălticeni cu suma de 1.476.720 lei, din bugetul propriu al județului Suceava pentru finalizarea lucrărilor la obiectivul de investiție Reabilitare, modernizare, consolidare și extindere bază nautică din municipiul Fălticeni”, a spus Flutur.

El a amintit că prin Hotărârea Consiliului Județean Suceava nr.38/10.03.2023 a fost aprobat Acordul de asociere între UAT-Județul Suceava prin Consiliul Județean Suceava și UAT-Municipiul Fălticeni prin Consiliul local al Municipiului Fălticeni, județul Suceava, pentru realizarea investiției, potrivit Acordului de asociere, a fost alocată suma de 1.500.000 lei din bugetul propriu al județului Suceava.

„Întrucât la momentul actual stadiul de execuție al lucrărilor realizate este de 40,57 %, iar termenul de finalizare este luna iulie 2024, prin adresa nr.126/03.01.2024, înregistrată la Consiliul Județean Suceava sub nr.302/04.01.2024, municipiul Fălticeni solicită încheierea unui act adițional la Acordul de asociere și suplimentarea finanțării cu suma de 1.476.720 lei, necesară finalizării lucrărilor la obiectivul de investiție, pana la concurenta sumei reprezentând jumătate din bugetul total al investiției”, a precizat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava