Concert pascal
MOPAN Suceava

Claudia Pătrășcanu (44 ani) a avut parte de o relație tumultoasă și un divorț cu scandal de tatăl celor doi copii ai săi, Gabi Bădălău.

Cu toate astea, deși e mamă singură acum, nu și-a pierdut speranța. Artista încearcă să le facă pe plac băieților săi, Gabriel (8 ani) și Nicolas (6 ani), li s-a dedicat în totalitate lor și tocmai ce i-a dus într-o frumoasă vacanță în Germania, acolo unde toți trei s-au distrat de minune.

„După o despărțire, după o dezamăgire, îți șoptești: „Gata! Mi-a ajuns!” Nu mai vreau să mă îndrăgostesc, nu mai vreau să mă căsătoresc, nu mai vreau nimic complicat. Mi-e bine așa!”. Și îți urmezi planurile, până la un moment dat, când simți pe pielea ta că te vindeci. Și întâlnești pe cineva care te face să crezi din nou în iubire, într-un nou început. Îți este teamă, dar încerci…și riști…din nou. Pentru că știi că există două variante: să pierzi sau să câștigi. Până la urmă, cam asta e în viață. Indiferent de situație. Uneori pierzi, alteori câștigi…însă și când pierzi, parcă ai ceva de câștigat. Câștigi o lecție de viață…care contribuie la formarea ta ca om, la maturizarea ta.  Mi-am dat seama că…încă mai cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată!”, a mărturisit artista, într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, semn că ori e îndrăgostită deja, ori își dorește să o facă, notează click.ro.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/claudia-patrascanu-nu-si-a-pierdut-speranta-inca-2279521.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava