Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, 4 noiembrie, a avut loc un nou termen cu scântei în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Conform deciziei procurorilor, divorțul nu s-a încheiat nici acum, deși a început în urmă cu aproape doi ani, notează click.ro.

Claudia Pătrășcanu a solicitat amânarea și schimbarea completului de judecată, în timp ce și Gabi Bădălău i-a propus o tranzacție amiabilă, care ar fi însemnat finalizarea procesului peste doar câteva zile. Cei doi au plecat de la Tribunal extrem de tensionați, deși în ultima perioadă apele se mai calmaseră între ei.

Claudia Pătrășcanu a ieșit foarte indignată și revoltată din sala de Tribunal, acuzându-și soțul că nu ar vrea să-i acorde divorțul din varii motive. „Se leagă de tot felul de artificii. Deci nu vrea, efectiv nu vrea să-mi dea acest divorț. O să mai dureze 2,3,5, 7 ani pentru că el nu este de acord cu acest lucru. Întrebați-l voi de ce nu vrea și care este motivul. O fi gelos!”, a declarat nervoasă Claudia Pătrășcanu, la ieșirea din Tribunal, conform spynews.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/claudia-patrascanu-scandal-la-tribunal-cu-gabi-badalau-nu-vrea-sa-mi-dea-divortul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava