Concert pascal
MOPAN Suceava

Codin Maticiuc este considerat unul dintre „băieții de bani gata”, însă este un familist convins. Acesta are o iubită superbă, Ana Pandeli, și o fetiță de 3 ani, Smaranda, care i-a schimbat total viața. Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl consideră copilul lui datorită legăturii puternice care există între ei, notează click.ro.

Pentru promovarea proiectului „Spitale publice din bani privați”, Codin a ales să anunțe sarcina soției sale printr-o postare pe Instagram, în care pe burtica ei scrie numărul la care oamenii pot dona bani. Acesta este dezamăgit că proiectul lui nu este luat în seamă și speră că pe viitor, copilul său va continua renovarea spitalelor.

„Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui de Instagram, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/codin-maticiuc-va-deveni-tata-pentru-a-doua-oara-2195225.html

Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară: „Tati o să îi lase doar un drum bătătorit…”, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava