Concert pascal
MOPAN Suceava

Horia Brenciu este artistul care mereu și-a făcut fanii să se simtă bine, având o energie copleșitoare și bucurie în suflet. Acesta consideră că misiunea lui este să facă publicul să râdă, să se simtă bine, nu să îl încarce cu greutățile pe care le întâlnește la orice pas.

Dacă ne luăm după imaginea pe care o afișează, pare că greutățile l-au ocolit pe Horia. Însă acesta a trecut printr-un episod traumatizant în copilărie, când avea 11 ani, iar mama lui a murit, notează click.ro. Nu are foarte multe amintiri cu mama sa, însă își amintește cu drag de ea și își dorește să fie un părinte la fel de bun și iubitor pentru copiii lui.

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume”, a declarat Horia Brenciu pentru Viva, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-prin-care-a-trecut-horia-brenciu-la-doar-11-2195224.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava