Concert pascal
MOPAN Suceava

Colegiul Farmaciștilor Suceava a anunțat că  în aceste zile au fost trimise  în Vama Siret  și în taberele cu persoane refugiate,  ajutoare care au constat în  medicamente, lapte praf , produse dietetice pentru copiii cu diabet,  creme și unguente de îngrijire pentru copii, servețele umede, biberoane, tetine, îmbrăcaminte groasă pentru copii și adulți (bluze și pantaloni termici, mănusi, căciuli, fulare, șosete),  încălțaminte călduroasă pentru copii și adulți, conserve de carne și pește, biscuiți, tacâmuri,  termosuri, boluri pentru mâncare,  aeroterme, saltele,  pături  precum și 220 porții de mâncare caldă.

Aceste acțiuni au fost susținute din fondurile Colegiului Farmaciștilor Suceava , cu sprijinul  Colegiului  Farmaciștilor din România și a  Colegiilor  teritoriale  din județele:  Arad,  Argeș,  Bacău,  Dâmbovița,  Mehedinți,  Neamț,  Olt,  Teleorman.

”Sâmbătă, 5 martie și luni 7 martie, reprezentanții Colegiului Farmaciștilor Suceava, s-a deplasat în Vama Siret si a donat produse în valoare de  circa 25.000 lei, care au fost depuse atât în depozitul  ISU  din Vama Siret,  precum și în  TIR-ul destinat frontului din Ucraina. Acestei acțiuni i  s-a alăturat Colegiul Farmaciștilor Brașov și  Colegiul Farmaciștilor  Sibiu, care au  donat produse în valoare de circa 15.000 lei,  respectiv  10.000 lei. Colegiul Farmaciștilor Suceava informează că în taberele organizate,  este asigurat necesarul de medicamente și in funcție de solicitările medicilor care asigură asistența medicală  din aceste tabere ,  se  completează  cu medicamentele necesare.

Până în prezent , valoarea donațiilor farmaciștilor către persoanele refugiate  prin punctul de trecere- Vama Siret,  este  de circa 80.000 lei. În continuare,  Colegiul Farmaciștilor Suceava,  va colabora cu Instituțiile Statului și cu , Colegiul Medicilor Suceava și  se va implica,  în special pentru asigurarea  medicamentelor necesare în taberele organizate”, a transmis președinta Colegiului Farmaciștilor Suceava, Doinița Cocriș.

 

Colegiul Farmaciștilor Suceava a continuat acțiunile umanitare pentru refugiații din Ucraina. Ajutoare de 80.000 de lei trimise pînă acum, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava