Concert pascal
MOPAN Suceava

Afacerea socială Atelier Merci invită spitalele din România să se înscrie pentru a primi gratuit combinezoane de protecție produse în clusterul de ateliere pe care l-a creat pentru a veni în sprijinul spitalelor.

Spitalele din România se pot înscrie pâna la 1 septembrie 2020 pentru a beneficia de combinezoane de protecție în mod gratuit prin proiectul ”Construirea capacității locale de producție a echipamentelor medicale: costume medicale de protecție pentru cadrele medicale, produse în România”.

Echipa afacerii sociale Atelier Merci a format un cluster din care fac parte patru ateliere din București pentru a produce local pâna la 4.000 de combinezoane de protecție pentru spitale spre a fi distribuite în mod gratuit până la jumătatea lunii noiembrie, dar și pentru a spijini financiar atelierele partenere după cele câteva luni în stare de urgență în care volumul comenzilor s-a diminuat substantial. Echipa va asigura și transportul coletelor cu combinezoane către spitale.

Spitalele se pot înregistra pentru a beneficia de aceste combinezoane completând formularul disponibil online: https://forms.gle/4VMF6XqC85nhmMUc9

Termenul limită pentru înscriere este 1 septembrie 2020, ora 18.00.
Echipa proiectului va analiza în perioada 1 – 10 septembrie 2020 solicitările primite și va răspunde individual pe email fiecărei solicitări.

Recent, echipa a derulat și un training online de pregătire pentru asamblarea combinezoanelor pentru atelierele care fac parte din clusterul proiectului și a început producția combinezoanelor.

Proiect derulat de asociația Merci Charity Boutique și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava