Concert pascal
MOPAN Suceava

Conferința Afaceri.RO Suceava a ajuns la cea de-a cincea ediţie. Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava este unul din cele mai ample manifestări de business din județ ce va avea loc pe data de 19 mai la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava. Ne vom bucura de prezența unor personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business de succes în România. Tematicile abordate în acest an vor face referire la: modalități de dezvoltarea a afacerilor, consultanța și finanțarea pentru afaceri, provocările și oportunitățile pentru antreprenori.

Anul acesta vom avea ca invitați de calibru pe:

–          Alina Ciupercovici, managerul ALIAT Suceava, este psihoterapeut și formator cu o experiență de peste 10 ani, expert în tehnici de intervenție emoțională, cu specializare în Germania, Italia și Olanda. Alina a coordonat, de asemenea, pentru companii din București și zona Moldovei, programe de training pentru angajați, de management al conflictelor și de prevenire a sindromului de burn-aut, împartășindu-ne în cadrul conferinței tainele antreprenoriatului de succes în domeniul sănătății.

–          Aurel Bobu, fondatorul și proprietarul companiei Marelbo, una dintre cele mai mari fabrici de încălțăminte din România, care produce încă din 1994, încălțăminte și curele din piele naturală. Aurel Bobu ne va vorbi despre cum a început povestea Marelbo și despre provocările acestui business.

–          Florin Irimescu, manager ValePutna, a reușit prin perseverență și ambiție să dezvolte un produs românesc într-un brand premiat internațional. Absolvent al Facultății de Silvicultură, din cadrul  Universității Ștefan cel Mare din Suceava, s-a dedicat o perioadă muncii pentru care s-a format în cadrul facultății absolvite, iar apoi din spirit de inițiativă a demarat un proiect, privind accesarea de Fonduri Europene, în vederea înființării unei unități de procesare a peștelui, astfel clădindu-se brandul ValePutna.

–          Andreea Maftei, Consultant, Servicii fiscale KPMG, lucrează din 2008 în cadrul departamentului de taxe din Iași și are experiență în a asista companiile în diverse aspecte fiscale (impozit pe profit, impozit cu reținere la sursă, TVA, contribuții sociale).  De asemenea a fost implicată în asistență fiscală în cadrul auditurilor, în proiecte de prețuri de transfer și revizuire fiscala.

Conferinţa va fi structurată în două secţiuni:

  1. Dezvoltarea afacerilor – speakerii vor oferi informaţii despre poveştile de succes ale unor antreprenori recunoscuți la nivel național, precum și modalitățile de dezvoltare a afacerii prin accesarea fondurilor europene.
  2. Workshop-uri interactive

Toate informaţiile despre Conferinţa Afaceri.RO Suceava 2017, inclusiv agenda actualizată şi detalii despre invitații noștri se găsesc pe pagina oficială: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2017/. Înscrierile se fac prin completarea formularului on-line  de la secțiunea Inscrie-te, până la data de 18 mai sau apelând la datele de contact: telefon: 0230/521 506, e-mail: office@ccisuceava.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava