Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică, 25 iunie 2023, clubul Rapid a celebrat 100 de ani de la înființare, iar Connect-R (41 de ani) a fost invitat să cânte pe stadionul din Giulești. În timpul show-ului, cântărețul a interpretat și piesa „Rita” și le-a dezvăluit fanilor povestea din spatele acesteia. Se pare că el și prietenul său, Smiley (39 de ani), au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar intriga amoroasă a avut un final neașteptat, deoarece ea a ales pe altcineva, potrivit click.ro.

„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga”, a dezvăluit Connect-R, în timp ce se afla pe scenă, înainte de a cânta melodia, potrivit sursei citate. Astfel, se pare că, intriga amoroasă, s-a încheiat într-un mod neașteptat, căci „Rita” l-ar fi ales pe Marius Moga.

De altfel, în vara anului 2021, când Smiley și Connect-R au lansat single-ul, piesă care a avut un succes colosal la vremea respectivă, atât videoclipul, cât și melodia, fac trimitere la o intrigă amoroasă, cei doi protagoniști fiind rivali.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/connect-r-si-smiley-indragostiti-de-aceeasi-2279319.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava