Concert pascal
MOPAN Suceava

Misty (33 de ani) și Keo (45 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță, în vârstă de cinci ani anișori, care le moștenește talentul muzical. Cei doi așteaptă, însă, cu nerăbdare să apară în familia lor și un băiețel, potrivit click.ro.

Misty și Keo sunt împreună de mai bine de 8 ani de zile, de când artistul i-a spus „Adio!” Andreei Bălan. Cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Arya, în urmă cu cinci ani și jumătate.

Nu au avut nici până acum timp să facă nunta, deși Keo a cerut-o pe Misty de soție, în urmă cu cinci ani, de ziua ei. Acum, ei își mai doresc și un băiețel. Artista a tras speranțe că va rămâne, din nou, însărcinată în timpul pandemiei, însă minunea nu s-a întâmplat. „Un băiețel dacă ar fi, ne-am mai dori. Și-ar dori și Arya un frățior, dar dacă tot am stat acasă, pe pandemie, și nu s-a întâmplat?! Mi-e greu să-mi imaginez că o iau de la capăt! Dar, dacă se întâmplă o minune, e binevenit!”, a povestit Misty pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/misty-si-keo-asteapta-al-doilea-copil-un-fratior-2279545.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava