Concert pascal
MOPAN Suceava

După un an plin de proiecte speciale, de muzică bună, cu mega colaborarea cu Smiley pentru piesa „Rita”, dar și cu plecarea la Asia Express, Connect-R revine la început de an cu o super piesă însoțită de un videoclip pe măsură, scrie click.ro.

Pentru Ștefan Mihalache, alias Connect-R, anul 2021 a fost unul senzațional, deși pandemic, în care a lansat colaborile cu Bruja sau cu Smiley pentru „Rita”, a participat la „Asia Express” alături de Shift, și i-a lansat pe piață pe Johny Romano și pe băieții de la Ghetto Gang. Pe care i-a și invitat să apară alături de el în videoclipul noii sale piese „Contagios”, lansată împreună cu Hood Famous și Sprint Music.

”«Contagios» are un mesaj foarte deep (adânc), dar pus sub o formă foarte superficială, ca să mă asigur că ajunge peste tot. Și anume faptul că virusul adevărat nu este în afara noastră, ci a pătruns înăuntrul nostru și noi suntem proprii noștri viruși. Bineînțeles, venit prin intermediul minții, acest virus. Și anume Eul fals. Este o piesă trap, cu influențe dance hall, așa cum mi-am obișnuit fanii mei până acum.”, a mărturisit pentru Click! Connect R, cel care a compus piesa.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/connect-r-virusul-adevarat-nu-e-in-afara-408000.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava