Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața lui Connect-R a fost mereu ca o carte deschisă, însă iată că s-a gândit să mai ofere o surpriză fanilor săi. Invitat la podcastul Amnei, „AM NA-m Podcast” artistul, pe numele său adevărat Ștefan Mihalache, a povestit că o să lanseze o carte, notează click.ro.

Ca de fiecare dată solistul are o mulțime de fani mai ales că în ultima vreme este pe val și lansează hituri pe bandă rulantă împreună cu colaboratorii săi. Însă cea mai tare noutate de la Ștefan Mihalache, alias Connect-R (40 de ani), este că va lansa o carte.

„Scriu o carte, e mai mult decât o spovedanie, sunt întâmplările din viața mea și aici intră foarte multe lucruri: complexul sărăciei, complexul pielii, problemele cu poliția, cu drogurile, cu trădările, cu femeile, cu părinții, abandon… foarte multe, nici nu pot să le spun pe toate. Când nu mai ai nimic de pierdut, ce să mai… Cartea sper să fie lansată pe 9 iunie (ziua lui, n.r), dar nu știu dacă se va putea.”, a povestit Connect R pentru colega lui Amna.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/connect-r-spune-adevarul-despre-consumul-de-2257368.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava