Consilierul local independent din municipiul Suceava, Vasile Mocanu, a semnat adeziune la PSD. El a fost primit în partid în urma votului unanim dat de Biroul organizaţiei municipale Suceava a PSD în şedinţa de luni, 4 aprilie. Vasile Mocanu a fost prezentat ca proaspăt membru PSD, joi, 7 aprilie, într-o conferinţă organizată de liderul local al social democraţilor, senatorul Ovidiu Donţu.

Mocanu a declarat că alegerea sa politică este una firească în condiţiile în care în trecut a activat sub steagul USL iar recent a lansat platforma civică de susţinere a candidaturii doctorului Tiberius Brădăţan la Primăria municipiului Suceava. „Aşa cum am comunicat în momentul când am lansat platforma civică în susţinerea candidaturii colegului de consiliu local doctorul Tiberius Brădăţan am pornit de la faptul că sndajele la acel moment mă dădeau între 7 şi 10% în intenţiile de vot ale concetăţenilor. Am analizat şi am expus mereu că suntem în al 12-lea ceas după 12 ani în care am văzut totala lipsă de viziune a actualului primar şi a echipei sale de oameni care stau la omnipotenţa primarului care le ştie pe toate. În consecinţă în dezvoltarea firească a acestei platforme evident că democraţia ne conduce spre manifestare în alt fel prin înscrierea într-un partid. O consecinţă directă a USL nu putea să fie decât continuarea activităţii în PSD unde aşa cum glumeam cu colegii mei voi reprezenta aripa liberală. Transmit tuturor celor care mi-au anunţat susţinerea care au participat şi participă activ la crearea acestei platforme civice că ajunge. E cazul să oprim după 12 ani ceea ce se întâmplă în Suceava. Orice om care are cea mai mică problemă care are o singură nemulţumire faţă de ce se întâmplă în acest oraş este chemat alături de noi să susţinem candidatura doctorului Tiberius Brădăţan la alegerile din iunie”, a declarat Mocanu.

Ovidiu Donţu a ţinut să-i mulţumească lui Vasile Mocanu pentru decizia sa de a se alătura echipei PSD. „Îi mulţumesc colegului nostru pentru faptul că a înţeles că numai  împreună putem fi puternici şi candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei are o şansă în  plus prin coagularea tuturor forţelor care ar putea să ne ducă înainte.  Cred sincer că foarte mulţi dintre liberali sunt dezamăgiţi de faptul că în municipiul şi judeţul Suceava PNL este practic 100% PDL prin membri prin candidaturi  şi prin comportament şi cred că adevăraţii liberali caută soluţii. Şi mai cred că PSD este un partid care permite viziuni şi valori care să fie compatibile pe acest segment”, a spus Donţu. Trebuie spus că Vasile Mocanu a intrat în Consiliul Local în 2012 pe listele PNL iar după apariţia celebrei ordonanţe 55 dată de guvernul Ponta s-a declarat independent.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava