Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliul Judeţean Suceava a anunţat că instituţia pe care o conduce a obţinut toate documentaţiile necesare pentru preluarea în patrimoniu o suprafaţă de 48 de metri pătraţi de pe Piatra Şomului, din masivul Rarău, acolo unde se va construi un punct de belvedere de tip skywalk, cu pardoseală transparentă. „Miercuri s-a semnat ieri documentaţie cu privire la transferul terenului de pe Piatra Şoimului, şi sper ca în scurt timp să avem şi ultimele documente de la ITRSV, pentru ca lunea viitoare să venim în şedinţa de Consiliu Judeţean cu un proiect de hotărâre cu privire la transferul acelei suprafeţe de 48 de metri pătraţi de pe Rarău în patrimoniul public al judeţului Suceava”, a precizat Nechifor. El a precizat că CJ Suceava va da în schimbul acestui teren o suprafaţă de 48 de metri pătraţi, din pădurea de la Adâncata, plus o diferenţă de bani. Cătălin Nechifor a afirmat că îşi doreşte ca lucrările pentru amenajarea noului punct de belvedere, despre care a spus că este unic în România, să înceapă cât mai repede, astfel încât acesta să poată fi dat în folosinţă anul viitor. Preşedintele CJ Suceava a spus că după finalizarea documentaţiei pentru obţinerea celor 48 de metri pătraţi va demara procedurile şi pentru obţinerea în patriomoniul judeţului a Parcului Şipote, tot prin transferul unei alte suprafeţe de pădure către Romsilva.
Nechifor a mai spus că în scurt timp, în unul dintre punctele de belvedere situate pe marginea Transrarăului va fi montată o imagine panoramică cu toţi munţii din jur şi cu informaţii despre aceştia.

Consiliul Judeţean a obţinut terenul pentru amenajarea unui punct de belvedere pe Piatra Şoimului, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava