• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Palatul Administrativ din Suceava va avea loc, la finalul acestei luni, o ședință festivă la împlinirea a 25 de ani de la constituirea Consiliului Județean Suceava. Ședința festivă va fi organizată în data de 25 aprilie a.c., în sala Ștefan cel Mare a Palatului Administrativ. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ieri că la eveniment vor fi invitați toți cei care au făcut parte din deliberativul județean în timpul celor șase mandate care au trecut de la înființare. Gheorghe Flutur a mai spus că după ședința festivă, participanții vor vizita mai multe obiective la care au fost derulate proiecte ale Consiliului Județean Suceava, printre acestea numărându-se Muzeul de Istorie, Cetatea de Scaun a Sucevei sau Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava