• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Constantin Harasim este noul prefect al judeţului Suceava, el urmând să-l înlocuiască în funcţie pe Florin Sinescu. Decizia a fost luată în şedinţa de astăzi a Guvernului României, care a adoptat o hotărâre privind încetarea exercităţii, cu cracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţie de prefect a judeţuliu Suceava de către Florin Sinescu. O altă hotărâre adoptată astăzi prevede exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţie de prefect de prefect de către Constantin Harasim. Acesta a fost eliberat din funcţia de subprefect, în care a fost numit la sfârşitul săptămânii trecute. În funcţia de subprefect va reveni Atanasă Nistor.

Constantin Harasim este noul prefect al judeţului Suceava. Florin Sinescu a fost eliberat din funcţie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava