Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, a declarat astăzi că la sediul acestei instituții continuă să se facă înscrieri pentru cursul destinat managerilor fără pregătire economică. Cursul este organizat de CCI Suceava, împreună cu firma de consultanță Ascendis și va avea loc în perioada perioada 30-31 martie 2017. Lucian Gheorghiu a explicat că acest curs se bazează pe o simulare de afacere, intitulată „Apples & Oranges”, care este dezvoltată de liderul mondial în învățare experimentală, Celemi. Astfel, participanții la curs vor fi puși în fața unei provocări, și anume să conducă o companie către obținerea maximului de productivitate și profitabilitate.

Potrivit organizatorilor, cursul se adresează oricarei persoane care gestionează bugete într-o companie. Lucian Gheorghiu a explicat că Ascendis, este liderul pieței de training din România. ”Partenerii noștri ne asigură că participanții la acest curs vor explora relațiile cauză-efect care reglementează situațiile financiare ale unei companii, și vor dezvolta un simț al afacerilor care le va guverna deciziile viitoare, în fiecare zi de lucru”, a declarat președintele executiv al CCI Suceava.

Cursul va fi susținut ținut de unul dintre consultanții Ascendis, Sorin Păun, acestea având susținute până în prezent peste 100 de astfel de sesiuni de specializare, dar și o importantă experiență de management. În cadrul cursului, participanții vor fi primi informații legate de mai multe teme, respectiv profitul operațional și cel net, impactul discounturilor, previziunile de vânzări, rentabilitatea activelor, optimizarea costurilor directe și indirecte, active și pasive, contul de profit și pierdere și bilanțul contabil. Cursul va costa 1.125 de lei, plus TVA, costul conținând, printre altele, materialele și licențele folosite, suportul de curs și diploma de participare.

Înscrierile la curs se pot face până pe data de 24 martie 2017 la CCI Suceava, informații suplimentare putându-se obține la nr. de telefon, 0230-521506 (persoană de contact Carmen Fediuc), sau la adresa de e-mail office@ccisuceava.ro.

Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierilor, iar în cadrul cursului se va pe o grupă de maxim 16 persoane.

Continuă înscrierile pentru cursul destinat managerilor fără pregătire economică organizat de CCI Suceava , 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava