MOPAN Suceava

Și în acest an, Iulius Mall Suceava a venit în întâmpinarea părinților și prichindeilor preocupați să își îmbogățească timpul liber prin activități recreative cu o selecție de oferte ale cluburilor din oraș. Publicul a răspuns într-un număr foarte mare la invitația de a participa la Târgul Activităților Extrașcolare, unde au descoperit cele mai inedite modalități de dezvoltare a abilităților și de conturare a personalității.

În acest week-end, Iulius Mall Suceava a fost destinația părinților care își doresc ca timpul prichindeilor de după programul școlar să fie completat cu preocupări captivante. Târgul Activităților Extrașcolare a atras numeroși participanți, propunerile lor diversificate fiind îndrăgite de copii.

Ștrengarii cu spirit artistic au fost interesați de ateliere de creaţie, pictură, desen, artă vocală şi muzică, iar cei plini de energie s-au înscris la dansuri sportive, balet, dansuri populare şi multiculturale, cluburi de arte marţiale şi fotbal. Printre preferințele celor mici au fost și centrele educaţionale recreative și cele de limbi străine. În plus, cluburile de agrement i-au încât pe părinți și pe năzdrăvani cu  propuneri cu totul inedite, precum cursuri de echitaţie, sesiuni de tir cu arcul, căţărare şi altele.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava